Amenajarea cu licheni decorativi naturali

tablouri din licheni muschi si plante stabilizate

Probabil va intrebati in ce consta amenajarea cu licheni decorativi naturali?

  Daca nu ati facut inca cunostinta cu amenajarea cu licheni decorativi naturali si ce implica acest material natural, cules manual tocmai din padurile nordice din apropierea Cercului Artic va facem noi prezentare.

  Compania noastra

se ocupa cu amenajarea cu licheni decorativi naturali de la A la Z, prin manufacturarea si confectionarea panourilor, decoratiunilor si a multor altor elemente de design interior ce au integrate licheni naturali, muschilor stabilizati si a plantelor decorative stabilizate.

 

Lichenii

sau cum sunt  mai bine cunoscuti la noi in tara,  muschii (de multe ori am auzit spunandu-le bureti, salata,verde, pufosenii sau cine mai stie in ce fel) sunt organizme vii, ce sunt compusi dintr-o alga si o ciuperca. Plus de asta nu necesita aproape deloc mententanta.( zicem aproape deloc pentru ca necesita cateva vizite de improspatare pe an din partea companiei noastre).

Amenajare cu licheni intr-o sala de conferinte
Amenajare cu licheni intr-o sala de conferinte

Utilizarea lor

Atata vreme cat este in mediul interior, poate fi infinita. Se pot crea pereti si tavane intregi din licheni, corpuri de iluminat, obiecte si elemente de mobilier, ceea ce il face pentru designeri si arhitecti unul dintre cele mai rafnite materiale ale erei noastre integrandu-l cu success in proiecte de locuinta,spatii comerciale, restaurante sau chiar hoteluri.

Aplicarea

Cand se folosesc pentru a acoperi un perete sau obiecte decorative de exemplu tablouri, vin montati pe un suport rigid, fara nici un fel de pamant, acestia fiind aplicati pe suportul rigid cu un adeziv specific dupa o verificare atenta .


Avand in vedere ca am atins cateva caracteristici ale lichenilor ar mai trebuii precizat ca se gasesc intr-o gama larga de culori, 42 mai precis, au o perioada de 10 ani in care textura si culoarea se pastreaza vie, sunt independente de lumina naturala si sunt rezistenti la insecte.

Daca doresti sa te inspiri poti gasi aici cateva din proiectele noastre deja finalizate.


Trebuie precizat totusi ca lichenii nu se pot monta in apropierea surselor de caldura (caloriferelor,radiatoarelor).

 

Dacă te-ai hotărât să folosești amenajarea cu licheni decorativi naturali, te invităm să explorezi opțiunile noastre. Oferim o gamă variată de licheni, fie că îi dorești pentru un terariu spectaculos sau pentru decorarea grădinii tale. Achiziționarea este simplă și sigură, iar produsele noastre sunt selectate cu grijă pentru a asigura calitatea și prospetimea.

Poti cumpara de AICI