Decoratiuni din Licheni | Termeni si conditi | AERO Design

Termenii si conditiile site-ului

AERO Plant SRL (AERO Design) este un atelier de design specializat in productia de obiecte de design si  decoratiuni din  licheni.

Producem : tablouri vii, boluri suspendate, decoratiuni pentru birou, precum si proiecte speciale cu design personalizat sau decoratiuni din licheni ale beneficiarului sau studiourilor de design interior si arhitectura.

Termenii si conditiile site-ului Aero Plant S.R.L. este persoana juridica de drept romana cu sediul social in Romania, Bucuresti, Sector 1, Str. Mitropolit Varlaam nr. 55, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr.J/40/9217/27.07.2015, avand Codul Unic de Inregistrare 34819906 Site-ul (www.aerodesign.ro) este reprezentarea grafica, on-line a companiei Aero Plant SRL-D împreuna cu oferta completa de servicii si produse. Intregul continut al platformei on-line constituie proprietatea Aero Plant SRL-D. Prezentul Document stabileste termenii si conditiile in care se vor desfasura tranzactiile de orice natura între Aero Plant si Client. De asemenea, stabileste modul în care va folosit site-ul de către orice persoană care il accesează.Prin accesarea site-ului se presupune aderarea persoanei/clientului respectiv la prezentul Document. Clientul este utilizatorul, care foloseste serviciile electronice puse la dispozitie prin intermediul site-ului, de catre Aero Plant. Este de datoria Clientului sa reciteasca periodic Termenii si Conditiile. Continutul site-ului se referă la ecare element de text, imagine sau audio-video ce se găsește pe platforma on-line. In ceea ce priveste continutul site-ului, copierea, reproducerea si folosirea continutului in interese proprii, fara acordul Aero Plant SRL-D, sunt strict interzise. In conditiile in care Clientul nu este de acord/ nu accepta prezentele reglementari, acesta renunta la dreptul sau de a accesa si de a se folosi de serviciile si produsele oferite de Aero Plant S.R.L. Un Newsletter consta intr-un e-mail trimis periodic, de catre Aero Plant, persoanelor care si-au dat acordul in prealabil, cu cele mai noi si utile informatii si modi cari in structura site-ului si/sau oferta de servicii si produse. Orice persoana ce acceseaza site-ul se poate abona pentru primirea de newslettere periodic. Abonarea se face in mod gratuit, prin intermediul site-ului. Odata abonat la newsletter orice persoana se poate dezabona accesand link-ul special din mail.

Comanda

Clientul poate comanda orice produs de pe site, ce are activ butonul „Adauga in cos”. Cu un simplu click pe butonul „ Adauga in cos”, produsul este trimis in cosul de cumparaturi, spre finalizarea comenzii.

Onorarea comenzilor

Livrarea produselor la adresa indicata de cumparator se efectueaza in termen de minim 24 de ore si maxim 7 zile de la data confirmarii comenzii, pentru toate produsele aflate in stoc. Pentru produsele realizate la comanda, onorarea comenzii se va confirma prin intermediul unui e-mail sau telefonic de catre un reprezentant AERO. Livrarea se va face in termen de 10 – 50 de zile, in functie de complexitatea produselor dorite. Serviciile de consultanta si proiectare nu au termen de executie specific, cidepind de anvergura proiectului. Toate detaliile se vor stabili intre beneficiari si proiectanti. Pentru alte informatii va stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail, la numerele si adresele afisate pe site la sectiunea Contact.

Retur produse

Orice Client are dreptul de a anula o comanda in termen de 2 zile lucatoare de la confirmarea telefonica a comenzii. Avand in vedere ca toate materialele vizuale de pe site au fost create in scopuri de marketing si vanzare, Produsul in sine, sau exemplarul pe care il va primi clientul, nu poate fi identic cu reprezentarea sa grafica afisata pe site-ul firmei (imaginile de produs, bannere promotionale, etc). Ne rezervam dreptul de a refuza schimbarea produsului pe baza acestui motiv.

Garantii

Pentru produsele perisabile, precum plante, decoratiuni din licheni, sau alt material dendrologic folosit, nu putem oferi garantie decat in masura in care se va solicita companiei Aero Plant intretinerea produselor comandate. In acest caz, garantia este valabila pe durata contractului de mentenanta.

Date personale

Singurele informatii necesare procesarii unei comenzi sunt numele, adresa de livrare, o adresa de e-mail si un numar de telefon. Acestea nu vor dezvaluite unor parti terte, excepție facand, cerinta speci ca adresata din partea unei instante judecatoresti.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui serviciu va rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri. Continutul acestui site precum si informatiile prezentate sunt proprietatea Aero Plant SRL-D. Niciun material sau informatie incluse in acest document nu pot copiate, distribuite sau dezvaluite nimanui fara acordul scris al unui oficial Aero Plant SRL-D si nu pot utilizate in alt scop decat cel al promovarii intereselor Aero Plant. Datele personale ale clientilor nostri sunt tratate confidential si vor folosite numai pentru onorarea comenzilor de pe site. Informatiile cuprinse in formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor si livrarea produselor.