Transformarea Verde din Sky Tower

plante artificiale

Transformarea Verde din Sky Tower

Transformarea Verde  din Sky TowerDintr-o  a fost o inițiativă de a aduce prospețimea în mediul urban, am avut oportunitatea unică de a transforma parterul cladirii Sky Tower din București printr-o instalare inovatoare – panouri cu plante artificiale. Acest proiect a fost mai mult decât o simplă schimbare estetică.

Pasul 1

Înainte de a începe montarea, am petrecut timp planificând fiecare detaliu al proiectului. Am luat în considerare designul clădirii, culoarea și textura panourilor, precum și speciile de plante artificiale care să ofere un aspect cât mai autentic și vibrant. Colaborarea strânsă cu Sky Tower a asigurat că viziunea noastră se alinia perfect cu identitatea și valorile instituției.

Pasul 2

plante artificiale
Colturi amenajate cu plante artificiale

Am ales plante artificiale de înaltă calitate, care să ofere un aspect natural și să reziste condițiilor de mediu specifice. Astfel, am creat o paletă verde diversă, adăugând frunze și texturi variate pentru a obține un efect vizual autentic.

Pasul 3

Procesul de instalare a fost unul meticulos și bine orchestrat. Fiecare panou a fost plasat strategic pentru a crea un impact vizual maxim, iar montarea a fost efectuată cu atenție la detalii. Fiecare plantă a fost fixată cu precizie pentru a oferi iluzia unui perete viu, îmbogățind spațiul și aducând o atmosferă relaxantă.

Plante artificiale din plastic
Plante artificiale de inalta calitate

Pasul 4

Panourile cu plante artificiale nu doar că aduc o atmosferă naturală în interior, dar au și un impact pozitiv asupra mediului. Prin eliminarea nevoii de întreținere constantă și utilizarea materialelor sustenabile, am contribuit la reducerea amprentei de carbon.

De asemenea, această inovație a captat atenția comunității, creând un spațiu urban mai plăcut și atrăgător.

 

Concluzie

Montarea panourilor cu plante artificiale  in cladirea SKY Tower din București a fost nu doar o transformare estetică, ci și o declarație vizuală pentru integrarea sustenabilității și naturii în mediul urban modern.

Acest proiect reprezintă un exemplu concret de cum designul inovator poate contribui la crearea unui spațiu mai plăcut și mai ecologic, consolidând astfel angajamentul nostru pentru un viitor mai verde și mai durabil.

plante artficiale din plastic
Amenajare cu plante artificiale